Structuri metalice YLKO

Structurile metalice sunt utilizate în diverse domenii ale construcției industriale și ale economiei naționale. Acestea sunt folosite la construcția clădirilor rezidențiale și industriale, a complexelor agricole și a obiectelor social-culturale, a structurilor tehnice și a diferitelor tipuri de garduri. În multe cazuri, utilizarea metalului este cea mai economisibilă și uneori singura soluție posibilă. Compania YLKO proiectează și instalează structuri metalice pentru diverse scopuri.

Ce putem face:

Balustrade

Hangare

Copertine

     

Porțile

Garduri

Grilele ferestrei

 

Panouri Sandwich

 

 

 

 

Care sunt tipurile de structuri metalice?

Majoritatea structurilor metalice au dimensiuni standard și, prin urmare, pot fi utilizate pentru o varietate largă de obiecte. Conform scopului, acestea sunt împărțite în:
- structuri metalice de susținere care servesc drept cadru pentru clădiri și se caracterizează prin rezistență ridicată;
- structuri metalice decorative utilizate pentru amenajarea sau decorarea teritoriului din jurul casei, precum și interiorul acesteia;
- structuri metalice de îngrădire care protejează teritoriul de pătrunderea străinilor.

Cel mai adesea, structurile metalice de construcție sunt realizate din oțel sau aluminiu. Elementele din oțel se caracterizează prin rezistență ridicată și sunt foarte ușor de reparat, în timp ce elementele din aluminiu sunt mai rezistente la coroziune, temperaturi extreme și sunt mai durabile. Conform metodei de fabricație sau de îmbinare, structurile metalice pot fi sudate, nituite, forjate, șurubate, bulonate, ștanțate sau combinate.

Costul structurilor metalice este cu mult mai mic decât costul articolelor din lemn sau cărămidă. În același timp, structurile metalice au o greutate relativ scăzută, rezistență ridicată și rezistență la sarcini grele, precum și o durată de viață foarte lungă. În unele cazuri, din structuri metalice se realizează construcții prefabricate, care se montează și se demontează destul de ușor.

Care sunt avantajele structurilor metalice de la YLKO?

Compania YLKO instalează o gamă largă de structuri metalice pentru diverse nevoi industriale și private. Nu vindem structuri metalice universale, ci oferim cea mai bună opțiune în conformitate cu solicitările clienților. Dacă este necesar, putem efectua diferite elemente de îngrădire și decorațiuni exclusive, precum și putem realiza o întreaga gamă de lucrări de instalare. De-a lungul mai multor ani de muncă, am stabilit parteneriate cu mulți producători locali, astfel încât suntem pregătiți să oferim prețuri foarte rezonabile pentru materiale.

Specialiștii YLKO se deplasează la obiect și examinează la fața locului posibilitatea de a instala și de a fixa în siguranță structurile metalice necesare. Experiența noastră de mulți ani în lucrări de construcții contribuie la oferirea celei mai bune opțiuni pentru transpunerea ideilor tale în realitate. Apelând la compania YLKO, veți obține mai întâi structuri metalice de o calitate înaltă, precum și accesul la o gamă completă de construcții și reparații.